Hva vi gjør - Denali
Denali er ledende i det norske markedet innenfor datalagring og sikkerhetskopiering og er din partner for moderne og fremtidsrettet infrastruktur
løsningsarkitektur, konsulenttjenester, helsesjekk, responsavtaler, it, drift, support, løsningsdesign, backup, sikkerhetskopiering, sikring, hyperkonvergert, nettverk, klient, server, infrastruktur
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hva vi gjør

Hva er det vi er gode på?

Skytjenester

Distribuer og administrer applikasjoner i skyen på samme måte som i dag, og forvent samme nivå av sikkerhet, pålitelighet og ytelse som du får fra din nåværende IT-infrastruktur.

Vi tilbyr en kundetilpasset og fleksibel ende-til-ende skyløsning skreddersydd for dine behov. Vårt VMware-baserte infrastruktur som en tjeneste tilbud inkluderer private og hybride skydistribusjoner for produksjons-, katastrofegjenopprettings- og sikkerhetskopieringstjenester.

Løsningsarkitektur

Det finnes ikke to virksomheter som er like. For å se helheten og den enkelte kundes problemstilling kreves IT-arkitekter med forretningsforståelse og dyp faglig erfaring. Effektiv anvendelse av IT er nøkkelen til å skape nye muligheter og for å løse komplekse forretningsproblemer.

Les mer

Konsulenttjenester

For oss er det viktig at det ligger høy kompetanse bak hver eneste leveranse av IT-infrastruktur. Med det mener vi at kunden skal være trygg på at om en velger å kjøpe alt fra en komponent til en totalløsning fra oss, så skal en høyt kvalifisert og sertifisert konsulent kunne bistå i innføringen av løsning dersom kunden ønsker det.

Les mer

Driftsbistand og responsavtaler

Det å sette bort deler av IT driften på eget utstyr til en ekstern aktør kan ofte være lønnsomt og et steg på veien til outsourcing av tjenester. Behovet for driftsbistand kan melde seg på grunn av for eksempel ressurs knapphet og mangel på egen ekspertise på deler av IT-infrastrukturen, på grunn av økonomiske hensyn, eller det kan være drevet av et ønske om ekstra trygghet ved innføring av ny teknologi.

Les mer

Vil du lese mer om hva vi kan levere?