Våre partnere - Denali
Denali er ledende i det norske markedet innenfor datalagring og sikkerhetskopiering og er din partner for moderne og fremtidsrettet infrastruktur
løsningsarkitektur, konsulenttjenester, helsesjekk, responsavtaler, it, drift, support, løsningsdesign, backup, sikkerhetskopiering, sikring, hyperkonvergert, nettverk, klient, server, infrastruktur
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Våre partnere

Godt samarbeid er nøkkelen til suksess

Denali er stolt over å være 100 % uavhengig, både med tanke på eierstruktur og ved valg av samarbeidspartnere. Det er et ubestridt faktum at man får mer gjort med gode venner på laget, og vi legger stor vekt på at våre kunder tilbys et bredt spekter av tjenester gjennom de strategiske samarbeidene vi har bygget opp gjennom en årrekke.

For å gi våre kunder valgmuligheter, og for å kunne tilby løsninger best tilpasset hver enkelt kundes behov har Denali valgt flere teknologipartnere, partnere som vi mener har de beste produktene i markedet. Vår uavhengighet skal komme kundene til gode!

Løsninger for IT-infrastruktur

DELL EMC

Dell EMC er en divisjon under Dell Technologies paraplyen og dekker datasenterteknologi gjennom produktområdene datalagring, servere, konvergert infrastruktur, nettverk, databeskyttelse, sikkerhet og publiseringsløsninger (Content Management).

Denali jobber tett med Dell EMC og er en høyt sertifisert totalleverandør av deres produkter. Dell EMC har et aktivt og nært samarbeid med blant annet VMware og Nutanix for å teste og sertifisere nye løsninger, noe som gjør at vi i Denali kan levere komplette løsninger med produkter som Nutanix, VCE VxRail og VSAN på sertifisert Dell EMC hardware. Å velge Denali og Dell EMC betyr å velge kvalitet innenfor IT-infrastruktur.

Løsninger for enterprise IT-infrastruktur

Mellanox

Med bransjeledende kompakthet, stømforbruk og effektivitet, er Mellanox Spectrum switcher de første to-lags arkitektur switchene som gir uovertruffen ytlsesfordel samtidig som de senker driftsutgiftene. Med den unike formfaktoren er SN2010/2100-switcher ideelle top of rack switcher for hyperkonvergert infrastruktur og gir den aller høyeste ytelse for forretningkritiske applikasjoner på en kostnadseffektiv måte.

IT-infrastruktur for multi-cloud arkitektur

Nutanix

Nutanix gjør infrastruktur usynlig og løfter IT ved å fokusere på applikasjoner og tjenester som forretningsdrivere. Nutanix Enterprise Cloud plattformen blander avansert teknologi med enkelt design for å konvergere server, lagring, virtualisering og nettverk i en robust programvaredefinert løsning med rik maskinintelligens.

Denali er Nutanix partner og leverer konvergerte løsninger fra Nutanix.

Cloud Data Management

Rubrik

Rubrik har utviklet verdens første konvergerte plattform for data-administrasjon som leverer web-scale backup for virtuelle miljøer.  De har snudd markedet på hodet ved å redefinere mulighetene, prosessene og økonomien rundt data-administrasjon. Rubriks teknologi eliminerer behovet for backup-programvare, og realiserer det fulle potensiale i skylagring.

Denali er Rubrik partner og gjør design og implementasjon av Rubrik løsninger tilpasset kundens behov.

Hardware, software, plattform for sky og kognitive løsninger

IBM

IBM som selskap er i forandring og er i dag mye mer enn en leverandør av hardware og software. I deres transformasjon er områder som kognitive løsninger og plattform for sky viktige nye satsningsområder. Deres store fokus på blant annet SoftLayer med omkringliggende teknologi og tjenester, og kognitive løsninger som Watson, bidrar sterkt i denne forvandlingen.

Denali er en av Norges høyest sertifiserte IBM partnere med betydelig kompetanse innenfor deres programvaredefinerte løsninger. Spectrum Protect (tidl. TSM) er et viktig produkt i denne sammenhengen. Denali er også leverandør av IBM hardware produkter som tape systemer og lagringsløsninger, og vi er SoftLayer partner for leveranse av skybaserte tjenester.

Klientløsninger

Dell

Dell er PC- og sluttbrukerdivisjonen under Dell Technologies paraplyen. Etter sammenslåingen med EMC vil Dell være merkevaren for alle sluttbrukerrelaterte produkter.

Denali er leverandør av alle sluttbrukerprodukter fra Dell som rettes mot bedriftsmarkedet.

Server-, nettverk-, lagringsvirtualisering og skyløsninger

VMware

VMware er deleid av Dell Technologies og er leverandør av løsninger for virualiseringsinfrastruktur og skybaserte løsninger. Selskapet utvikler produkter og tjenester innenfor tre produktgrupper; software definert datasenter, hybride skytjenester og sluttbrukerprodukter. VMwares teknologi innenfor virtualisering inkluderer produkter for å håndtere IT-russurser på tvers av privat sky og komplekse multi-sky miljøer, og på tvers av fysiske enheter.

Denali er VMware partner og leverer produkter og tjenester innenfor alle områder. Gjennom vårt partnerskap med Dell EMC er vi også leverandør av markedets bredeste portefølje innen hyper-konvergert infrastruktur med produkter som VCE VxRail, VCE VxRack og VSAN (VMware Virtual SAN) klare noder.

Servere, lagring og sluttbrukerprodukter

Lenovo

Lenovo har lenge vært en stor leverandør av sluttbrukerprodukter til bedriftsmarkedet, men er også en betydelig leverandør av servere og lagringsløsninger etter at de overtok deler av IBMs virksomhet innenfor disse områdene. Lenovo er en av verdens største leverandører av modulære servere, men ikke minst også en stor leverandør av lagringsløsninger for små og mellomstore bedrifter og konvergerte og hyperkonvergerte løsninger.

Denali er Lenovo partner og har lang erfaring med deres produkter, tidligere også gjennom IBM, og er leverandør av alle deres produkter rettet mot bedriftsmarkedet.

Fil- og objektlagring, spesialisert på S3 API lagringssystemer

Cloudian

Cloudian er bransjeledende og leverer en uendelig skalerbar plattform som konsoliderer, styrer og beskytter bedriftskritiske data. Cloudian Enterprise Object Storage bringer skyteknologi og økonomi til datasenteret med kompromissløs skalerbarhet og teknologi, intuitive administrasjonsverktøy og bransjens mest kompatible S3 API.

Denali er Cloudian partner og leverer deres produkter blant annet i kombinasjon med Rubrik.

Løsninger for enterprise IT-infrastruktur

Huawei

Huawei er blitt en av de ledende IT-produsentene i verden. Basert på ulike teknologier, for eksempel FusionCloud-plattformen, FusionInsight Big Data-analyseplanen, skybasert nettverksarkitektur, IoT-løsninger og nye generasjons trådløse kommunikasjonsløsninger, samarbeider Huawei Enterprise med partnere for å utvikle innovative industriløsninger og for å hjelpe kunder med å oppnå digital transformasjon og suksess.

Denali er Huawei Tier 1 partner og er leverandør av alle deres produkter rettet mot bedriftsmarkedet.

Vil du lese mer om hva vi er gode på?

Ikke nøl med å kontakte oss

Er det noe du lurer på, eller ønsker du bare å komme i kontakt med oss, benytt kontaktskjemaet vårt.