Våre løsninger - Denali
Denali er ledende i det norske markedet innenfor datalagring og sikkerhetskopiering og er din partner for moderne og fremtidsrettet infrastruktur
løsningsarkitektur, konsulenttjenester, helsesjekk, responsavtaler, it, drift, support, løsningsdesign, backup, sikkerhetskopiering, sikring, hyperkonvergert, nettverk, klient, server, infrastruktur
21928
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21928,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline-bottom,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Våre løsninger

Hva leverer vi?

DATALAGRING

Vi er kjent i markedet for vår dedikasjon og ekspertise innen datalagring og leverer fleksible, tilgjengelige og sikre løsninger tilpasset din bedrifts behov. Vi i Denali kan levere lagringsplattform for kundens egne datasentre, som skytjeneste eller som en kombinasjon av de to. Vi benytter moderne og fremtidsrettet teknologi fra verdens ledende leverandører av lagringsinfrastruktur.

Les mer

NETTVERK

Nettverk er selve ryggraden i datasenteret hvor det kreves solid infrastruktur og et sikkert nettverk. For mange kan nettverk oppleves som komplisert. Skal man ha en enkel kantswitch eller en tung kjerneswitch? Skal den kjøre lag 2 eller 3, skal den kjøre konvergert, skal den være 1 Gigabit eller 100 Gigabit? Og hva med trådløst nett og brannmur? Dette er bare noen av mange konfigureringsvalg og avgørelser som må tas. Denali hjelper virksomheten din med dette og leverer nettverksteknologi fra de aller beste leverandørene i markedet.

HYPERKONVERGERT

Fordelene med denne typen infrastruktur er mange, men det er også mange viktige hensyn å ta for å treffe det riktige valget for sin virksomhet. Det finnes i dag ca. 65 produsenter som leverer hyperkonvergert infrastruktur, og de er alle forskjellige. Hva som er riktig for deg og din virksomhet krever dialog med oss som leverandør av denne typen løsninger og en gjennomgang av ditt IT-miljø og deres ønsker og behov.

Les mer

SERVERLØSNINGER

En server er ikke lenger bare en server. Det finnes utallige modeller og versjoner til forskjellig bruk, så det er meget viktig at man velger rett server og at den er konfigurert slik at den kan utføre de oppgavene den er ment å gjøre. En VMware host har f. eks. helt andre konfigurasjonskrav enn en Oracle database server. Denali har tung datasenterkompetanse og lang erfaring rundt servere, og vi skreddersyr rett server fra alle markedsledende leverandører, enten det er konvergert, blade, rack eller standalone servere.

KLIENTLØSNINGER

Skyapplikasjoner, terminalsesjoner, kontorstøtteprogrammer og andre tyngre applikasjoner har alle forskjellige krav til maskinvaren. I tillegg til dette kommer størrelse, vekt, pris og andre krav kunden måtte ha. Alle disse vurderingen og kravene ivaretar Denali med sin brede erfaring på tynnklient, 2-1 løsninger, bærbare maskiner, stasjonære maskiner, samt arbeidsstasjoner og servermodeller. Vi anbefaler rett maskin til rett bruk, og til rett pris. Vi kan levere klienter fra de fleste ledende leverandører.

BACKUP

Den totale mengden data vi lagrer øker kraftig, det tas i bruk ny teknologi for samhandling og deling av data, vi lagrer data både på egen infrastruktur og i sky og vi stiller stadig høyre krav til enkel tilgjengelighet for dataene. I denne sammenhengen er det viktig å tenke på hvordan data kan sikres på en helhetlig måte, og man må være forberedt på katastrofene gjennom planlegging og testgjenopprettelse.

Les mer

Vil du lese om våre samarbeidspartnere?

Ikke nøl med å kontakte oss

Er det noe du lurer på, eller ønsker du bare å komme i kontakt med oss, benytt kontaktskjemaet vårt.